Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księbozbioru
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Dostępność
dostępne
(8)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(3)
Wypożyczalnia Filii nr 4
(5)
Autor
Rutkowski Antoni
(5)
Rok wydania
2000 - 2009
(5)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Żywność
(5)
Dodatki prozdrowotne do żywności
(2)
Substancje dodatkowe do żywności
(2)
Aromaty spożywcze
(1)
Gastronomia
(1)
Handel detaliczny
(1)
Mięso
(1)
Smak (fizjol.)
(1)
5 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 /F4 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 /F4 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 /F4 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 /F4 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 /F4 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej